Logo De Dag van de Ondernemer Gorinchem

Nomineren

Welk bedrijf uit Gorinchem, Dalem, Spijk, Arkel, Vuren of Schelluinen verdient volgens jou de StartUp van het jaar 2024?

Welk bedrijf moet kans maken op de de Innovatie-award?

En wie is volgens jou de Ondernemer van het jaar 2024?

Nomineer nu!

De regio Gorinchem heeft een uitstekend ondernemersklimaat. Steeds meer bedrijven kiezen voor deze regio als vestigingsplaats, maar Gorinchem is ook een broedplaats voor startende en groeiende ondernemingen. De gemeente Gorinchem, IKG en GorkumNext organiseren daarom in het kader van de Dag van de Ondernemer een verkiezing voor ondernemers en ondernemingen uit Gorinchem en directe omgeving:

Een blijk van waardering voor ondernemingen en ondernemers die bijdragen aan een gezond economisch klimaat in onze gemeente.

Jij bepaalt!

Nomineer organisaties en ondernemers, en wie weet zorg jij er mede voor dat zij op de shortlist komen, waarop het publiek straks haar stem kan uitbrengen.

Hoe werkt het…

Je kunt t/m 28 oktober organisaties en ondernemers nomineren voor StartUp, InnovatieAward en Ondernemer van het jaar.

Uit de inzendingen wordt een shortlist gemaakt, gebaseerd op het aantal unieke nominaties.

Begin november wordt de shortist gepubliceerd op de website. Er kan tot 11 november per categorie een stem worden uitgebracht op een onderneming of ondernemer.

Op 15 november wordt de
uitslag bekendgemaakt
tijdens een feestelijke
bijeenkomst.

Nomineren

Nomineer voor de StartUp van het jaar, de Innovatie Award en de Ondernemer van het jaar. Je kunt voor elke categorie een nominatie uitbrengen, maar dat is niet verplicht. Wel moet minimaal één nominatie ingevuld worden.