Verkiezing 2024

Ondernemers zorgen voor een bruisende stad waar het goed werken, leren en wonen is. Met producten, dienstverlening, evenementen, samenwerkingen, innovaties en spraakmakende projecten maken zij elke dag weer het verschil. Tijdens een feestelijk event worden de winnaars bekend gemaakt van de ondernemingsverkiezingen van het jaar! Er worden drie awards uitgereikt in drie categorieën.

 

Hoe werkt het…

Je kunt t/m 28 oktober organisaties en ondernemers nomineren voor StartUp van het jaar, de Innovatie Award en de Ondernemer van het jaar. Uit deze inzendingen wordt een shortlist gemaakt. Vanaf 4 november wordt de shortlist gepubliceerd en kan er tot 11 november per categorie een stem worden uitgebracht.

Op De Dag van de Ondernemer op 15 november wordt de uitslag bekendgemaakt tijdens een feestelijke evenement in Evenementenhal Gorinchem. Bestel hier je tickets.

Nomineer nu!

Nomineer organisaties en ondernemers, en wie weet zorg jij er mede voor dat zij op de shortlist komen, waarop het publiek straks haar stem kan uitbrengen. Nomineer nu!